Lahjoitimme joululahjoihin tarkoitetut rahat Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle. Lisäksi yhteistyömme sisältää erilaisia mainospaikkoja Tampereen keskustassa. Pystymme tarjoamaan Ihan(an) tavallinen päivä -kampanjalle näkyvyyttä yllättävissä, hieman erilaisissa paikoissa pysäköintitaloissamme. Meillä on käytössä myös lukuisia perinteisiä mainospaikkoja, joilla tavoittaa hyvin keskustaan ostoksille, viihtymään ja asioimaan tulevat autoilijat

Meillä on linjattu, että lahjoitamme varat johonkin lasten tai nuorten tukitoimintaan. Tämä tuntui nyt tärkeältä hankkeelta, millä voi helpottaa esimerkiksi sairastuneen lapsen perheen tilannetta. On äärimmäisen tärkeää, että lapsen vanhempi voi olla sairaalassa pikkupotilaan tukena koko ajan.

On ollut todella mukavaa olla mukana tässä hankkeessa. Kivaa vaihtelua on tuonut työpäiviin käydä välillä ripustelemassa pirteän värisiä oransseja banderolleja muun muassa Hämpin parkkiin. Seuraan myös mielelläni Tampereen Lastenklinikan Tuen sosiaalista mediaa, siellä on hyvä pöhinä.

Henkilökunta hyväksyi kohteen yksimielisesti. Taysin alue on meille monelle jo entuudestaan kovin tuttu, koska olemme tuottaneet sinne pysäköintipalveluita usean vuoden ajan.