Kesäduuni OP:n piikkiin 

Hei sinä 15-17-vuotias nuori, tule meille kesätöihin! Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen kesätyön Sairaalahuvipuistoapulaisena Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n operoimassa Sairaalahuvipistossa kahdeksi viikoksi koulujen loma-aikaan. Työaika on 30h viikossa ja 6h päivässä. Tarkempi ajankohta sovittavissa erikseen. Haethan paikkaa pian ja viimeistään 31.3. Haastattelut pidetään viikollla 15.  

Sairaalahuvipuistoapulainen leikittää lapsia, huolehtii yleisestä siisteydestä ja viihtyvyydestä Sairaalahuvipuistossa työntekijän apuna. Arvostamme kokemusta lapsista ja kivan tekemisen järjestämisestä. 

Sairaalahuvipuistosta voit lukea lisää tästä: Sairaalahuvipuisto 

Ennen työsuhteen alkamista on esitettävä rikostaustan selvittämisote lasten kanssa työskentelyä varten. Tays on savuton työpaikka.   

Lähetä avoin hakemuksesi ja CV sähköpostitse Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle osoitteeseen: anu.harkonen@tampereenlastenklinikantuki.fi.   

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa yhdistys työllistää nuoren ja OP maksaa yhdistykselle nuoren 2 viikon palkan. Lue lisää kampanjasta: Kesäduuni OP:n piikkiin