Meillä on suuri ilo ja riemu palkata maailman ensimmäiseen Sairaalahuvipuistoon vastaava työntekijä! Taysin pääaulassa sijaitseva Sairaalahuvipuisto on avoinna vuoden jokaisena päivänä kaikille sairaalassa oleville lapsille.

Etsimme nyt ehkä juuri Sinua Sairaalahuvipuistovastaavaksi 1.8. alkavaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Sairaalahuvipuistovastaavan tehtäviin kuuluu koko huvipuiston toiminnan käytännön organisointi: Työvuorot Sairaalahuvipuistossa, tuntipalkkaisten työntekijöiden työvuorolistat ja toteutuman ilmoittaminen palkanlaskijalle, Sairaalahuvipuistossa tapahtuvan lastentoiminnan koordinointi sekä Sairaalahuvipuiston toiminnan kehittäminen yhdessä Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n, Särkänniemen ja Taysin toimijoiden kanssa. Sairaalahuvipuistosta voit lukea lisää osoitteessa www.lahjoitalapsille.fi/sairaalahuvipuisto

Mitä tarjoamme sinulle?

Mielenkiintoisen ja perin harvinaislaatuisen työpaikan maailman ensimmäisessä Sairaalahuvipuistossa, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Tässä tehtävässä saat jättää kädenjälkesi ainutlaatuisen huvipuistokonseptin arkeen ja kehittää sitä yhdessä asiantuntevien tahojen kanssa. Tukenasi ovat Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n ja Särkänniemen ammattilaiset. Tehtävästä maksettavan palkan määrittää Sosiaalialan järjestöjä koskeva työehtosopimus, vaativuusryhmä 2.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva tausta jos olet esimerkiksi lähihoitaja, lastenohjaaja tai varhaiskasvattaja ja pidät lasten kanssa toimimisesta, osaat organisoida asioita itsenäisesti, olet yhteistyöhakuinen, tarkka ja luotettava. Ennen työsuhteen alkamista on esitettävä rikostaustan selvittämisote lasten kanssa työskentelyä varten. Tays on savuton työpaikka.

Tehtävän hakuaika on 11.-28.5.2023. Haastattelut pidetään keskiviikkona 31.5.2023. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan kuluessa, joten hae vaikka heti!

Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen susanna.lohiniemi@tampereenlastenklinikantuki.fi

Lisätietoja voit kysyä Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n toiminnanjohtajalta Susanna Lohiniemeltä 16.5. ja 23.5. klo 9-15 välisenä aikana. Puh. 050 4311 987.