Kivaa tekemistä sairaala-arjen vastapainoksi -toiminta ahkeroi kesälläkin pienten potilaiden ja heidän läheistensä viihtyvyyden eteen. Tarjolla on maksutonta harrastus-, virkistys- ja vapaa-ajan toimintaa perheille, joiden lapsi tai nuori on hoitosuhteessa Taysiin.

Heinäkuussa järjestetään vierailu Parolan Panssariprikaatiin. Torstaina 6.7. klo 17.30-19.30 olevan vierailun ohjelmassa on kalustoon tutustumista, simulaattoriammuntaa ja sotilaskotikahvit. Mukaan mahtuu enintään 100 osallistujaa. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Taukopaikka toimii myös läpi kesän. Taukopaikka tarjoaa ilmaisen keittolounaan sekä toisten vanhempien seuraa sairaalassa olevan lapsen tai nuoren vanhemmille tiistaisin klo 12-13 Taysin Palvelutalossa ravintola Mistelin Mistelin Salongissa. Taukopaikkaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Myös Kivaa tekemistä sairaala-arjen vastapainoksi -toiminnan tarjoamat ilmaiset käynnit Kauppi Sports Centerin Trampolin park Wildiin sekä kuntosalille ovat käytössä koko kesän. Käyntejä varten tarvitaan koodi, jonka saa toimintakoordinaattori Sanna Majalta.

Kysy peruutuspaikkoja

Kivaa tekemistä sairaala-arjen vastapainoksi -toiminta tarjoaa myös kolme muuta tapahtumaa kesän aikana, mutta ne ovat toistaiseksi täynnä. Alla oleviin voit kuitenkin kysellä peruutuspaikkoja Sannalta.

  1. Kesäkuun aktiivipäivä 17.6. klo 13-16 Kangasalla. Paikalla 3-5 koiraa ja 2 Teivon Ravikoulun ponia. Mahdollisuus päästä kokeilemaan kaivuria sekä tutustua Kangasalan hevospraktiikkaan. Heikki Mäenpää laulattaa lapsia. 
  2. Kartingia ulkoradalla 20.6. klo 16.30-19 yhteistyössä Pirkanmaan Karting ry:n kanssa Kangasalla. Huomio, pituusraja alle 145 cm. Säävaraus: Radalla ei voi turvallisuussyistä ajaa, jos se on märkä. 
  3. Heppaleirit Teivossa 29.6. ja 30.6. klo 12-16 yhteistyössä Teivon Ravikoulun kanssa.

Lisätietoja kesän toiminnasta sekä peruutuspaikkojen kyselyt Sanna Maja, toimintakoordinaattori, sanna.maja@tampereenlastenklinikantuki.fi tai 050 573 0891