Pirkanmaan Kulttuurirahasto on myöntänyt Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle 12.000 euron apurahan syöpää sairastavien ja erityisen infektioherkkien lapsipotilaiden vapaa-ajantoiminnan järjestämiseen. Apurahalla saamme järjestettyä erityisesti Tampereen Lasten ja nuorten sairaalan syöpä- ja veritautien
osaston potilaille ja muille infektioherkille potilaille läheisineen heidän toivomaansa kulttuuriin painottuvaa vapaa-ajantoimintaa. Ohjelmassa on luvassa mm. Sirkushetkiä osastoilla: Lapset saavat sirkusohjaajan kanssa tehdä itse pieniä temppuja voimiensa mukaan.
Kädentaitojen harjoittamista osastoilla: Lapset pääsevät tekemään käden taitoja ja työstämään luonnonmateriaaleja, erityisesti puuta, ammattilaisen ohjauksessa.
Musiikkihetkiä osastoilla: Lapset pääsevät itse soittamaan soittimilla ammattilaisen ohjauksessa taitojensa ja voimiensa mukaan.
Kaikkeen toimintaan on mahdollisuus osallistua myös osastolla olevan vanhemman tai muun läheisen kanssa. Kiitämme lämpimästi Pirkanmaan Kulttuurirahastoa merkittävästä apurahasta!