Parkanon Säästöpankkisäätiö / Oma Sp:n Tampereen konttori on lahjoittanut Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta Taysin Sairaalahuvipuiston toimintaan 15 000 euroa. Lahjoitus tullaan käyttämään täysimääräisesti huvipuiston toimintaan.

”Maailman ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa Sairaalahuvipuisto on Taysin lapsipotilaille, läheisiään tervehtimään tulleille lapsille ja heidän perheilleen suuri ilon ja helpotuksen lähde vaikeina aikoina. Sairaalahuvipuistossa järjestetään myös kivaa toimintaa lapsille”, kertoo Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n toiminnanjohtaja Susanna Lohiniemi.

Parkanon Säästöpankkisäätiö on aiemminkin tehnyt hyvää. Vuonna 2022 säätiö lahjoitti Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta Taysin Lasten veri- ja syöpätautien yksikölle 100 000 euroa. Lahjoitus käytetään Lasten veri- ja syöpätautien yksikön toiveiden mukaan esimerkiksi potilaiden ja perheiden viihtyvyyden lisäämiseen, huipputeknologiaan (opetusrobotit, virtuaalilasit) ja erityisesti lapsia varten suunniteltujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

”Parkanon Säästöpankkisäätiön suurilla panostuksilla pienten potilaiden hyvinvointiin on ihan valtava merkitys”, Lohiniemi kiittelee.

Parkanon Säästöpankkisäätiö tukee nuoria monilla eri tavoilla. Säätiö on muun muassa jakanut avustuksia 80 lasten ja nuorten urheilujoukkueelle yhteensä 120 000 euroa. 

Lisätiedot:

Parkanon Säästöpankkisäätiön puheenjohtaja Ari Lamminmäki, puh 0500 621241
Tampereen Lastenklinikan Tuki, toiminnanjohtaja Susanna Lohiniemi, puh 050 4311987
Sairaalahuvipuisto