Mika Hilanderin nollapelihaasteen tuotto: 7800€ – Lahjoitus Lastenklinikan tuki Ry:lle
20.12.2017 | Uutiset, Yleinen

Ilveksen maalivahti Mika Hilander kävi keskiviikkona luovuttamassa hyväntekeväisyyteen muhkean rahapotin. Hilander keräsi kauden aikana vyölleen nollepelejä 13 kappaletta ja sen myötä nollapelihaaste yritysten kanssa keräsi 7800€. Lahjoitus annettiin Tampereen Lastenklinikan Tuki Ry:lle.

Rahalla hankitaan patjoja ja vastasyntyneen elvytyslaite uuteen lastensairaalaan.

”Tää on aivan fantastinen toimintamalli. Mika Hilander on haastanut tähän yritysyhteistyökumppaneitaan ja sai kerättyä aivan upean potin 7800€. Sillä tehdään jo tosi paljon uudessa lastensairaalahankkeessa. Yritykset saavat näkyvyyttä, ihmisillä on tarve lahjoittaa ja olla mukana tekemässä hyvää”, kiitteli projektipäällikkö Susanna Lohiniemi Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:stä.

Hyväntekijä Hilander avasi keräyksen taustaa: ”Ajatttelin, että voisin futiksen ohella tehdä jotain hyvääkin oman pelaamisen ohessa. Keräsin 10 yritystä kasaan ja haastoin heidät mukaan. Yritykset lahjoittivat pelaamistani nollapeleistä oman bonukseni verran keräykseen ja tässä ollaan.”

Ilkka Pohjoismäki oli hankkeessa mukana Kingspan insulation Oy:n kanssa. ”Mika otti meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen kauden alkua ja kertoi, että hänellä on hyvä idea tukea Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:tä. Olemme tehneet omassa toiminnassamme jo vuosia vastaavaa ja lahjoittaneet hyväntekeväisyyteen joulukorttirahoja. Olimme välittömästi mukana hankkeessa. Tässä yhdistyi monta asiaa ja oli helppo Ilves-miehenä olla mukana auttamassa lapsia.”