MANSE PP TEMPAISi TAYSIN LASTEN SYÖPÄOSASTON HYVÄKSI KAUPIN PESÄPALLOSTADIONILLA 21.7 -TUOTTO 7532 EUROA

Manse PP halusi olla mukana auttamassa Taysin lasten syöpäosaston perheitä jaksamaan vaikeat ja pitkät hoidot, ja järjesti hyväntekeväisyyspäivän 21.7. Yhteistyökumppanit lahjoittivat illan ilmaisottelun osallistujamäärän mukaan kertyvän potin, joka käytetään Taysin uuden lastensairaalan syöpäosaston varustamiseen ja pienten potilaiden viihtyvyyteen osastolla.

Päivä alkoi syöpäosaston lapsille, heidän perheilleen ja henkilökunnalle järjestettävästä ulkotapahtumasta klo 12-14 Kaupin pesäpallostadionilla. Tapahtumassa oli erilaisia mukavia tehtävärasteja, yhteistyökumppanien maskotteja ja ruokatarjoilu. Tapahtuma oli tärkeä, koska kaikki osaston lapset eivät voi osallistua suuriin yleisötapahtumiin infektiovaaran vuoksi.

Päivä jatkui illalla pelattavalla Superpesis- sarjan hyväntekeväisyysottelulla klo 18 Manse PP-Kajaanin Pallokerho. Ottelussa yhteistyökumppanit kerryttivät lahjoituspottia katsojamäärän mukaan, vähintään 1 €/katsoja. Otteluun osallistuminen oli katsojille maksutonta, mutta jokainen katsoja saattoi halutessaan lippukassalla lahjoittaa tärkeään asiaan oman roposensa. Katsojia ottelussa oli 1068. Kiitos Manse PP:lle ja kaikille tämän upean lahjoituksen mahdollistaneille!