Taysin Sairaalahuvipuiston vastaavaksi työntekijäksi on valittu Anu Härkönen. Hän aloittaa tehtävässä 1.8.2023. Anu on luova, työtäpelkäämätön ja yrittäjähenkinen 47-vuotias neljän lapsen äiti. Joensuusta kotoisin oleva Anu on toiminut yrittäjänä suurimman osan työhistoriastaan ja tottunut jatkuvasti kehittämään toimintaa toimivammaksi. Viimeisimmäksi Anu on pyörittänyt suosittua Tampereen Linnainmaalla sijaitsevaa Lastenkirppis MiniPandaa yli viiden vuoden ajan. Tapahtumien järjestäminen ja lasten kanssa työskentely on lähellä Anun sydäntä.

”Heti kun näin Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n työpaikkailmoituksen, olin aivan innoissani. Tuntui siltä, että tässä on minun tuleva työpaikkani. Olen jo jonkin aikaa suunnitellut MiniPandan myyntiä, ja nyt siihen tuli hieno tilaisuus. En edes oikein malta odottaa, että pääsen aloittamaan työt Sairaalahuvipuistossa elokuun alussa”, Anu kertoo fiiliksiään.

Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n toiminta on Anulle jo ennestään tuttua.

”Olemme MiniPandassa tukeneet Taysin Lasten ja nuorten sairaalaa ja Sairaalahuvipuistoa Tampereen Lastenklinikan Tuen kautta jo useita vuosia. Yhdistyksen laaja toiminta on siis minulle jo osittain tuttua.”

Toivotamme Anun lämpimästi tervetulleeksi osaksi Sairaalahuvipuiston arkea.