Tapparan pelaajat Oskari Luoto, Kristian Tanus ja Jesper Ahlroth sekä vekkuli Tapsu-maskotti kävivät vierailulla Tays Lasten ja nuorten sairaalassa Isänpäivän aattona 11.11.2023.

Vierailu alkoi kierroksella Taysin lasten- ja nuortensairaalan osastoilla. Kohtaamiset olivat silmin nähden todella odotettuja sekä ilahduttavia niin lapsille kuin vanhemmille. Mukanaan Tapparan väellä oli SM- ja CHL-pokaalit. Pokaalien näkeminen niin läheltä olikin aikas ainutlaatuinen hetki.

Lisäksi pelaajat jakoivat kannustuspalkintoina lapsille muun muassa tarroja, tuubihuiveja, pelaajakortteja ja heijastimia. Ihania muistoja tärkeästä kohtaamisesta!

Osastokierroksen jälkeen pelaajat ja Tapsu vierailivat Sairaalahuvipuistossa ja intoutuivat hurvittelemaan ja leikkimään itsekin. Lopuksi oli vielä nimmareiden jakoa pääaulassa.

Tappara toi mukanaan suuren suuren määrän ottelulippu-vouchereita jaettavaksi potilaille ja perheille, sekä Modulightin lahjoittamat kaksi Playstation pelikonsolia ja niihin sopivat pelikuulokkseet lahjaksi Lasten ja nuorten sairaalaan.

Lämmin kiitos Tappara ja Tapsu sekä Modulight!

Tervetuloa uudestaan!

Tappara vieraili Taysin Lasten ja nuorten sairaalassa
Tapparan pelaajat Oskari Luoto, Kristian Tanus ja Jesper Ahlroth ja Tapsu toivat Modulight Oy:n lahjoittamat PS5 pelokonsolit ja kuulokkeet Taysin Lasten ja nuorten sairaalaan. Kuvassa Tampereen Lastenklinikan Tuki Ry:n Sairaalahuvipuistovastaava Anu Härkönen ja Särkänniemen Poutapossu vastaanottamassa lahjoitusta.