Tampereen Lastenklinikan Tuki ry toimii Tays Lasten ja nuorten sairaalan tukena. Yhdistys on rekisteröity toimintaan vuonna 1994.

Yhdistyksemme motto on ”Lasten tuloksekkaaseen sairaanhoitoon tarvitaan aivan erityinen sairaala”. Tämän on lausunut perustajamme, lastentautiopin emeritusprofessori Jarmo Visakorpi. Teemme työtä pienten lapsipotilaiden hoito-olosuhteiden ja erityisesti viihtyvyyden parantamiseksi pitkien sairaalahoitojen aikana. Meille lahjoitetut varat toimitamme suoraan Tays Lasten ja nuorten sairaalan tarpeisiin. Olemme tässä ihan lähellä, ja toimintaamme ja lahjoituksenne mahdollisiin käyttökohteisiin voitte käydä tutustumassa jo ennakkoon.

Meille lahjoitettuja varoja käytetään erityisesti lapsille soveltuvien hoitolaitteiden hankintaan, uuden teknologian käyttöönottoon, potilaiden leluihin, peleihin ja muihin viihtymistä tukeviin asioihin sekä lasten sairauksien tutkimukseen. Lahjoittajana tai testamentin laatijana voit aina itse määrittää, mihin kohteeseen haluat varojasi käytettävän. Jos haluat kohdistaa lahjoituksesi jollekin tietylle potilasryhmälle, niin sekin onnistuu.

Testamentilla ilmaiset täsmällisesti halusi tukea sinulle tärkeää toimintaa sinulle sopivalla summalla tai osuudella. Testamentin voi tehdä jokainen oikeustoimikelpoinen ja täysi-ikäinen henkilö. 

Lain mukaan testamentin pitää löytyä alkuperäisenä ja perinteisesti allekirjoitettuna. Testamentissa pitää olla kahden esteettömän todistajan allekirjoitus.  

Testamentin tekeminen kannattaa hoitaa ammattilaisen kanssa. Yhteistyökumppanimme Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy laatii testamentin asiantuntevasti ja luotettavasti. 

Myös Oma Kantaan voidaan kirjata tieto testamentin olemassaolosta. 

Tutustu toimintaamme tarkemmin ja ota yhteyttä: 

Toiminnanjohtaja Susanna Lohiniemi, puh 050 4311987  

tai sähköposti susanna.lohiniemi@tampereenlastenklinikantuki.fi