Päivi Hartzell ohjasi vuonna 1986 vanhasta, H.C. Andersenin satuu pohjautuvasta elokuvasta Lumikuningatar uuden version. Tämä Päivi Hartzellin ohjaus on nyt digitoitu ja remasteroitu ja saatavissa myös DVD:nä. Lumikuningatar oli nähtävissä elokuvissa vain tässä upeassa hyväntekeväisyysnäytöksessä, jonka mahdollistivat ohjaaja Päivi Hartzell ja Adecco Finlandin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala sekä Finnkino Oy, joka antoi elokuvasalin veloituksetta.

Saimme jakaa upean elokuvaelämyksen yhdessä 120 ihmisen kanssa. Ohjaaja Päivi Hartzell esitteli elokuvan ennen alkua ja kertoi miksi oli työhön ryhtynyt, kuvauspaikoista, näyttelijöistä ja koko elokuvan syntyvaiheista. Sali oli lähes täynnä, kaikki myynnissä olleet 120 lippua saatiin myydyksi. Elokuva oli todella vaikuttava kuvamaailmoineen ja musiikkeineen. Elokuvan tarinaa ei ollut sanoitettu puhki, vaan kuvat ja tunnelmat puhuivat omaa kieltään. Juonen kulku ei jäänyt kenellekään epäselväksi.

Kiitos kaikille mukana olleille, saimme elämyksen lisäksi upean lahjoituspotin Taysin uuden lastensairaalan varustamiseen. Tämän tekivät mahdolliseksi Päivi Hartzell, Adecco Finland ja JP Annala, FinnkinoLastenkirppis MiniPandaFinnparkFuturiot sekä #kaivurijussi. Ja todellakin jokainen lipun ostanut. Pienet potilaat kiittää ❤️