Huuda hyvän puolesta on Tampereen Tullintorilla 13.4. järjestettävä hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä Tampereen Lastenklinikan Tuki Ry:n kautta Tays vastasyntyneiden teho-osastolle.

Huuda hyvän puolesta -hyväntekeväisyyshuutokauppa lähestyy. Tämä on ollut pitkä prosessi. Olemme aloittaneet huutokaupan työstämisen jo viime syksynä. Silloin asetimme tavoitteita ja suuntaviivoja huutokauppaa varten.

Tavoitteemme oli saada 100 huutokaupattavaa tuotetta lahjoituksina Pirkanmaalaisilta yrityksiltä. Tavoite oli kunnianhimoinen. Sen eteen on jouduttu oikeasti tekemään paljon töitä. Olemme lähettäneet satoja sähköposteja ja soittaneet lukemattoman määrän puheluita.

Nyt se tavoite on saavutettu.

Työ ei kuitenkaan lopu vielä tähän. Lahjoitetut tuotteet pitää vielä muuttaa potiksi, jotta pääsemme tavoitteeseemme ja jokaisesta tuotteesta saadaan huuto hyvän puolesta. Olemme saaneet lahjoituksena todella monipuolisesti tuotteita ja tässä vaiheessa täytyykin sanoa, että olemme äärettömän kiitollisia jokaisen mukaan lähteneen yrityksen halusta tehdä hyvää. Tähän 100 tuotteeseen mahtuukin, jos jonkinlaista. 13.4. Tampereen Tullintorilla huutokaupataan elektroniikkaa, huonekaluja, leluja, pelipaitoja, koriste- ja käyttöesineitä, lahjakortteja sekä kaikenlaisia muita tuotteita ja palveluita. Nyt tehdään yhdessä hyvää ja huudetaan lasten hyväksi!

“Ajattelen, että meidän on onnistuttava pienten potilaiden vuoksi. Koen, että jokaisen, joka pystyy, on autettava. Me autamme omalla työllämme. Yritykset auttavat lahjoituksillaan. Tampereen Tullintori auttaa tapahtumajärjestelyissä. Jokainen kävijä auttaa saapumalla paikalle 13.4.” projektipäällikkö Emma Tepsa sanoo.

Meille tapahtuman järjestäjille, huutokaupan kävijöille ja lahjoittaneille yrityksille tämä tapahtuma merkitsee eri asioita. Pienille potilaille ja heidän perheilleen huutokaupan tuotoilla on kuitenkin erityinen ulottuvuus. Tuotoilla edistetään hoitajien kouluttautumista sekä panostetaan perheiden hyvinvointiin ja jaksamiseen sairaalajakson aikana.

Näytetään Taysin vastasyntyneiden teho-osaston pienille potilaille, kuinka paljon välitämme. Huutokaupan tuotoilla voimme tehdä osamme, jotta mahdollisimman moni teho-osaston vastasyntynyt selviää.

Huuda hyvän puolesta, huudettavat kohteet

Tullintorilla 13. huhtikuuta järjestettävässä hyväntekeväisyyshuutokaupassa on mukana uskomattoman upea määrä yrityslahjoituksina kerättyjä huutokauppatuotteita! Mielenkiintoinen ja monipuolinen tuotejoukko saa arvoisensa huomion, kun huutokauppakeisari Aki Palsanmäki saapuu nostattamaan tapahtuman tunnelman ja tuotteet taivaisiin.

Tapahtuma järjestetään suurella sydämellä, sillä Huuda hyvän puolesta -tapahtuman kaikki tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta TAYS vastasyntyneiden teho-osastolle.  

Kaikki huudettavat tuotteet on saatu yrityslahjoituksina ja ne esitellään tässä artikkelissa sitä mukaan, kun ne saapuvat huutokaupan järjestäjille.  

Kaikkiin tuotteisiin pääsee tutustumaan myös tapahtumapäivänä ennakkoon Tullintorin näyttötunnilla klo 10.30 alkaen. Huutokauppa käynnistyy klo 12.  

Jokaisen tuotteen lähtöhinta on 0 €. Hyödynnä ainutlaatuinen tilaisuus ja tule huutamaan mielenkiintoisia tuotteita itsellesi tai vaikka lahjaksi. Samalla teet hyvää ja osallistut pienten potilaiden hoidon tukemiseen.

Huudettavat kohteet löydät Tullintorin sivuilta: Tutustu huudettaviin tuotteisiin

Muutamia poimintoja tuotteista

APPLE IPHONE 15 

Apple iPhone 15 älypuhelin on varustettu 128 GT muistilla, laadukkaalla kameralla ja kestävällä akulla. Puhelimessa on USB-C liitäntä ja tarkka 6,1 tuuman Super Retina XDR ‑näyttö. Edistyksellinen 48 MP pääkamera ja kaksoiskamerajärjestelmä mahdollistavat monipuoliset toiminnot, kuten 2x optisen lähennyksen ja 4K-videokuvauksen. Lisäksi koko päivän kestävä akku ja pikalatausominaisuus. Kaikki tämä tyylikkäässä vihreässä designissa ja Applen tarjoamalla vuoden rajoitetulla takuulla.   

FINLUX 55″ TV

Avant Tecno Oy 
Ylötie 1, 33470 Ylöjärvi 
https://www.avanttecno.com/fi 

FINLUX 32″ G8 ANDROID SMART LED TV, jossa yhdistyvät miellyttävä ja tarkka kuva, moderni design, uusin tekniikka sekä helppokäyttöisyys. Tuotteella on 4 vuoden takuu.  Lisätietoa: FINLUX 32″ G8 ANDROID SMART LED-TELEVISIO (2024), 4-VUODEN TAKUU – Bat Power Oy 

Tappara “game worn” -pelipaita on todellinen keräilykappale kaikille Tappara-faneille. Tämä kauden 2022–2023 paita on ollut käytössä Tapparan pelaajalla Patrik Virralla. XL kokoisen paidan hihoja koristaa Virran pelinumero 11 ja selässä lukee nimi suurin kirjaimin.

Tappara
Kansikatu 1 T3, 33100 Tampere
https://www.tappara.fi/

Ilves “game worn” -pelipaita on todellinen keräilykappale kaikille Ilves-faneille. Tämä kauden 2023–2024 paita on ollut käytössä Ilveksen pelaajalla Juuso Könösellä. XL kokoisen paidan hihoja koristaa Könösen pelinumero 52 ja selässä lukee nimi suurin kirjaimin.

Ilves
Kansikatu 1 T3, 33100 Tampere
https://www.ilves.com/ 

Taimi on täysin kotimainen, Suomessa suunniteltu ja valmistettu hiekan värinen sohvapöytä. Laadukkaasta männystä valmistetun sohvapöydän yksityiskohtana toimii kauniisti muotoiltu jalkaosa. Taimi-tuotesarja syntyi sisustusharrastaja Linda Viipurin ja Veken yhteistyönä. Kannen halkaisija on 80 cm ja jalan korkeus on 40 cm.

Veken Kaluste Oy
Pahvitehtaankatu 2, 33400 Tampere
https://www.veke.fi/

Periscopen lahjakortilla pääset nauttimaan kahden hengen “Menu Periscopen”. Menu Periscopen kuuden ruokalajin menu koostuu lukuisista pienistä annoksista, jotka ovat tarkoitettu yhdessä jaettaviksi. Laaja makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Lahjakortit ovat voimassa 31.10.2024 asti. 

Ravintola Periscope
Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere
https://www.ravintolaperiscope.fi/