Gaala Lasten Hyväksi järjestetään jälleen, kolmen vuoden tauon jälkeen, entistäkin upeampana Tampereen Hotelli Tornissa perjantaina 27.10. klo 19-00. Gaala on upea, viihteellinen tapahtuma, jolla kerätään varoja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastolle, jolla hoidetaan veri- ja syöpätauteja sairastavia lapsia. Näitä hyväntekeväisyystapahtumia on järjestetty jo 16 vuoden ajan, ja niistä kerätty yhteissumma on lähes 134 000 euroa. 

Gaala lasten hyväksi -tapahtuma on ollut Pirkanmaalla merkittävin hyväntekeväisyyteen varoja keräävä hanke, jossa muodin alalla toimivien yrittäjien ja muiden Gaala-lippuja ostavien yrityksien yhteistä hyvän tahdon voimaa ollaan mitattu upein tuloksin – toivomme sydämestämme, että lähdette tänä vuonna mukaan tähän tärkeään hankkeeseen!

”Syöpä koskettaa meistä monia, sillä joka kolmas suomalainen sairastuu syöpään jossain kohtaa elämänsä varrella. Itsekin olen nähnyt syövän pahimmillaan, kun molemmat vanhempani menehtyivät syöpään, peräkkäin vain vuoden välein. Mutta varmasti pahinta on kun lapsi sairastuu, mitä kukaan ei toivo kohdalleen. Tämä vuoksi haluan edelleen kerätä varoja syövän vastaiseen taisteluun omalla tavallani. Toivon, että lähdet tukemaan tätä tärkeää asiaa”, kertoo tapahtumaa vetävä Jenni Ahola Promodel-mallitoimistosta.

Tapahtuman pääohjelmana nähdään hieno muotishow, jossa Pirkanmaan parhaat muodin toimijat esittelevät syksyn ja talven 2023 mallistojaan. Vuosittain tapahtumassa ollaan nähty julkisuudesta tuttuja kasvoja, jotka ovat tulleet tukemaan tätä tärkeää asiaa. Tänä vuonna näytöksessä nähdään muun muassa Miss Suomi 2023 -voittajakolmikko sekä Miss Suomi 2020 Viivi Altonen! Juontajina tapahtumassa ovat upeat ja sanavalmiit Joanna Kuvaja ja Heidi Sohlberg!

Liput maksavat 100 € / henkilö ja niihin sisältyy paitsi tasokas ohjelma, myös buffet-ruokailu ja alkumalja. Jokaisesta lipusta menee 50 prosenttia hyväntekeväisyyspottiin. Tavoitteena on jälleen 15 000 euron potti Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle. Tapahtuman mediayhteistyökumppaneita ovat TamperelainenTampereen kauppakamarilehti ja stara.fi-nettilehti.

Livestriimikautta mukaan gaalahumuun

Gaalasta julkaistaan myös livestriimi, jonka kautta pääset mukaan gaalahumuun. Striimi alkaa 27.10. klo 19.30. Klikkaa mukaan tästä: https://enchant.fi/lastentuki/gaala2023.