6.11.2023

Ilveksen pelaajat Eetu Päkkilä, Otto Latvala ja Jarkko Parikka ja ihana Ipa -maskotti kävivät vierailulla Tays Lasten ja nuorten sairaalassa ja Sairaalahuvipuistossa. Ensin pelaajat hassuttelivat Ipa -maskotin ja lasten kanssa Sairaalahuvipuistossa, minkä jälkeen vierailu jatkui kierroksella sairaalan lastenosastoilla, missä pelaajat ja Ipa -maskotti kohtasivat lapsipotilaita ja jakoivat pelaajakortteja nimmareilla.

Jaettavana kierroksella oli myös kannustuspalkintoja, puuhakirjoja, tarroja ja tikkareita. ”Nämä ovat todella tärkeitä asioita lapsille, nuorille ja perheille!” sanoo Tays Lasten ja nuorten sairaalan varhaiskasvatuksen opettaja Leea Pesola. Ilves ilahduttaa potilasperheitä lahjoittamalla runsaasti hyväntekeväisyyslippuja Ilves-HPK -otteluun, joka pelataan 3.1.2024 Nokia areenalla ja vielä lisäksi lippuvouchereita muihin kotipeleihinsä.

Kohtaamiset olivat lämminhenkisiä ja antoisia niin pelaajille, kuin pienille potilaille perheineen. Kiitos vierailusta Ipa -maskotti ja Ilveksen pelaajat! Ipa -maskotti vierailee vielä uudemman kerran Sairaalahuvipuistossa joulukuun puolella!

Tervetuloa taas, ihana Ipa ja lämmin kiitos yhteistyöstä Ilves Hockey!

Ipa-maskotti ja ilveksen pelaajat vierailulla Taysin Lasten ja nuortensairaalassa
Kuva: Aarno Vuorinen Matkalla Lasten ja nuorten sairaalaan.
Ipa-maskotti ja Ilveksen pelaajia vierailulla Sairaalahuvipuistossa
Kuva: Aarno Vuorinen Eetu Päkkilä, Ipa-maskotti, Jarkko Parikka, Otto Latvala, Anu Härkönen, Sanna Maja, Kerttu Solala ja ihastuttava sairaalahuvipuistossa vieraileva lapsi.